Tampereen Akvaarioseura

Tampereen Akvaarioseura

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Tervetuloa blogilleni!


Jollei joku vielä ole tajunnut niin blogini käsittelee vain akvaarioita koskevia asioita joten jos luulet että tänne päivittäin kirjoittelen omasta elämästäni niin ei kannata lukea enempää. Jos kuitenkin jatkat blogini seuraamista toivon että pidät blogistani. Tarkoituksenani olisi siis joskus kirjoitella tänne kuulumisia esim. uusista kaloista, kudetus operaatiosta yms. myöskin jonkunlaisia "vinkkejä" ja neuvoja yritän raapustella tänne. Saa nyt nähdä mitä tästäkin tulee...
Hieman taustoistani. Olen jo pikkulapsesta asti ollut kiinnostunut kaloista ja akvaarioista koska niitä oli jo silloin talossa... Niin no nyt kotoani löytyy kolme kappaletta akvaarioita.. Asukkaina minulla on mm. Neontetroja, hehkutetroja, rusokiilakylkiä, "maatiaismonneja", mustaneontetroja ja juuri muuttaneet 2 korurihmakalaa (joista myöhemmin enemmän). Vaikka kalat ovat helppo hoitoisia on kokemasta on kertynyt jo monen vuoden takaa. Kotoani löytyy siis 250l, 100l ja vielä 50l kudetus allas.
Kaloja olen alkanut yrittää kudettaa vasta 2016 vuoden alussa ja tulosta ei ole vielä tullut vaikka yritys on ollut kova.




2 kommenttia:

  1. Meillä on parhaillaan tekeytymässä pojalla kudetusakvaario taistelukaloja varten... saa nähdä miten käy.
    Onnea yritykselle sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea yritykseen!! Olisi mukava nähdä ja kuulla tarkemmin miten kyseinen "operaatio" sujuu! :)

      Poista